Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws van brandweer Zeeland over de veiligheid en gevaren in Zeeland. Wil je eens praktijkverhalen lezen over het werk van de brandweer? Onze medewerkers vertellen het je hier.

Oiltanking Gent

Demonstratie grootschalig watertransport

8 oktober 2018

Op woensdag 26 september verzorgde Brandweer Zeeland een demonstratie van het grootschalig watertransportsysteem voor de collega's van Brandweerzone Centrum (Gent). Dit gebeurde bij Oiltanking in de haven van Gent, een tankopslagbedrijf.

Lees meer
Afb. brw brancard

Uitslagen onderlinge Zeeuwse vaardigheidstoets

7 oktober 2018

Hier vind je de uitslagen van de onderlinge Zeeuwse vaardigheidstoets voor brandweerkorpsen, die op zaterdag 6 oktober werd gehouden in Heinkenszand.

Lees meer
Afb. IMG 4533 MC burgers toestemming

Landskampioenschap brandweer in Goes

26 september 2018

Op zaterdag 29 september strijden zeven brandweerploegen uit heel Nederland om de titel Landskampioen Hoofdklasse 2018. Als u de brandweer aan het werk wilt zien, bent u van harte welkom om te komen kijken.

Lees meer
CPI rescue vlissingen 2014 jeugd

Open dagen bij de Zeeuwse brandweer

16 augustus 2018

Kom op bezoek bij de Zeeuwse brandweer! De komende weken zijn er open dagen en evenementen op de volgende posten: Westdorpe, Oosterland, Kruiningen, Oostburg en Terneuzen. Lees hier verder voor meer informatie over data, locaties en programma's.

Lees meer